sarađen LOGO-05

O nama

Dobrodošli u Sarađen

Najbolji na tržištu

Sarađen d.o.o. – Stankovci, vodeća je gražđevinska tvrtka na području Šibensko-kninske i Zadarske županije, koja je osim proizvodnje i transporta betonskih i asfaltnih agregata, specijalizirana za izvođenje svih vrsta građevinskih radova. Pretežno se bavimo niskogradnjom i imamo preko 150 zaposlenih te 30 godina iskustva u industriji sa preko 1000 uspješno realiziranih projekata.

Upravni i logostički centar tvrtke SARAĐEN d.o.o., nalazi se neposredno kod naših proizvodnih postrojenja, u Dubravi kod Tisna. Blizina nam je uistinu od velike važnosti, jer to za nas znači osobni kontakt, vjerodostojnost i pouzdanost prema našim klijentima.

Stručno vođenje i organiziranje projekata bitan je čimbenik uspješnosti. Naš SARAĐEN d.o.o. tim raspolaže dugogodišnjim iskustvom u upravljanju građevinskim projektima, najblje je upoznat s građevnim standardima i u skladu s tim primjenjuje svoje stečeno znanje.

0 +

Godina iskustva

0 +

Završenih projekata

Povezana društva:

 

Zašto mi?

Sarađen d.o.o. nudi izvanrednu stručnost, inovacije i posvećenost vašim potrebama. Izdvajamo se kao vaš pouzdan partner u građevinskim projektima, stavljajući vaše ciljeve u prvi plan. S nama, svaki projekt postaje uspješna priča.

Brze usluge

Naša efikasnost i brzina su vaši najvažniji saveznici

Planiranje

Precizno planiranje je ključ uspješnih građevinskih projekata.

Inovativne ideje

Neprestano tražimo nove načine kako bi vaši projekti bili napredniji i inovativniji.

Kvaliteta

Kvaliteta je naša misija, svaki detalj se pažljivo prati kako bi se osigurala vrhunska izvedba.

Jeste li spremni za početak novog projekta?

Naš tim stručnjaka nestrpljivo čeka na Vaš poziv